Personvernerklæring og datasikkerhet

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Neste Løp AS er opptatt av å beskytte informasjonssikkerheten til våre brukere og håndterer alle personopplysninger på en sikker og kryptert måte.

Hvis du har spørsmål om behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på via epost til post@nestelop.no

 

  1. HVORFOR OG HVA SLAGS PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER INN

Sikre gode kundeopplevelser på Neste Løp.no ved bruk av informasjonskapsler (cookies). Du kan lese mer om cookies og hvilke cookies vi benytter lengre ned i dette dokumentet. Behandlingen av dine personopplysninger skjer på grunnlag interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette er nødvendig for å tilpasse og utvikle nesteløp.no.

Vi spør aldri om din kontaktinformasjon eller ber om samtykker til å kontakte deg videre. Vi får derfor aldri tilgang til din personopplysninger og lagrer heller aldri disse.

 

 

Kommentarer på blogg, deling av blogginnlegg

Vi har ikke kommentarfelt på vår blogg. Derfor samles ingen informasjon her.

 

Informasjonskapsler

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å anonymt analysere trafikken din på siden vår. Du godkjenner denne bruken ved å lukke dialogboksen eller fortsette å bruke siden. Vi benytter Google Analytics til å blant annet se hvor brukerne våre kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvilke sider/løp som er mest besøkte.

 

Bruk av cookies

Våre cookies inkluderer Google Analytics, Youtube og Facebook, som samler inn data om trafikken, for eksempel hvilke sider og elementer som folk bruker mest på nettstedet, samt for å optimalisere annonsekampanjer. Det inkluderer ikke personlige data.

 

 

  1. UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER TIL ANDRE

Google Analytics brukes for å se hvor brukerne våre kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvilke sider/løp som er mest besøkte.

Facebook og Instragram benyttes som sosiale medier for å markedsføre oss og ha dialog med våre besøkende

Youtube benyttes som en del av vår blogg for å dele innhold fra våre samarbeidspartnere og eller eget innhold

Behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området

 

 

Disse informasjonskapslene bruker nettsiden vår

YSC, youtube.com, En unik identifikator gitt til den besøkende som har sett en video.

GPS, youtube.com, En unik identifikator gitt til hver mobile enhet som tillater måling basert på GPS-plassering.

Ga, Google Analytics, Registrere en unik ID som benyttes til å generere statistiske data for hvordan brukeren bruker nettstedet.

 

 

Hva er en cookie?

Cookies brukes i dag av nesten alle nettsteder. I mange tilfeller kan cookies være nødvendig for å gi et tilbud på området. En cookie er en liten datafil nettsteder lagrer på brukerens datamaskin for å gjenkjenne datamaskinen din. Cookies kan for eksempel brukes til å utarbeide statistikker om besøkendes bruk av nettsiden. En cookie er en passiv-fil og kan ikke samle inn informasjon om brukerens datamaskin, spre datavirus eller andre skadelige programmer. En cookie er en liten fil som er lagret i din nettleser. Cookies brukes til å gjenkjenne datamaskinen din ved senere besøk. Det er ingen personlige opplysninger (som navn, adresse eller lignende) som er lagret i våre informasjonskapsler.

 

 

  1. OPPBEVARINGSTID FOR COOKIES

Alle cookies slettes automatisk etter et visst antall dager, uker eller måneder, men dette kan variere avhengig av formålet. Det bør bemerkes at en cookie blir fornyet ved hvert besøk der perioden er tilbakestilt.

 

 

Slette eller blokkere cookies

Hvis du ønsker å slette cookies: Bruk din nettlesers innstillinger. Du kan finne de mest brukte nettleseres hjelpe / støtte på følgende linker:

 

Microsoft Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/n…

Google Chrome: https://support.google.com/chr…

Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/no…

Apple Safari: http://support.apple.com/kb/PH…

 

 

Hvorfor vi informerer om cookies?

Alle norske nettsteder er forpliktet til å informere om cookies blir plassert på brukerens utstyr ihht Lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven), fra 1. juli 2014. Du kan også lese mer om cookies på nettstedet http://www.nettvett.no

 

 

  1. DINE RETTIGHETER NÅR VI BEHANDLER PERSONOPPLYSNINGER OM DEG

Du har rett til å kreve innsyn. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

 

 

  1. KLAGER

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

 

 

Er du uenig

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger eller har spørsmål til behandlingen kan du sende e-post til post@nestelop.no der du beskriver hva saken gjelder.

 

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden vår. Du godkjenner denne bruken ved å lukke dialogboksen eller fortsette å bruke siden.